Ons Theehuis ligt op een centrale plek langs diverse wandel- en fietsroutes. Ideaal om even te gaan zitten en te genieten van een lekker kopje koffie. Op onze spijskaart vindt u een verscheidenheid aan (h)eerlijke producten uit de streek. Wat denkt u van dagverse zelfgebakken taart, een heerlijk wijntje of een biertje van de nabijgelegen brouwerij.

Ons Theehuis bevindt zich op de plaats van een voormalige hooiberg die op een moderne manier weer is opgebouwd met veel glas en een kap van Cortenstaal. Het terras wordt mede gevormd door een authentieke houten hooiberg met een rieten kap die wij grotendeels zelf hebben gebouwd. De inrichting is nostalgisch met een hint naar de oude boerenkeuken uit de jaren vijftig met de karakteristieke rookstoelen rondom de kolenkachel.

Foto's

theehuis 1 web

 

Openingstijden Theehuis

Openingstijden van ons theehuis

Zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

woensdagmiddag van 13.00u tot 17.00u.

 

 

Bekijk onze menukaart


Maatschappelijke functie

Hoeve Groot Zandbrink is een monumentale boerderij op een unieke lokatie. Midden in het agrarisch landschap en met een rijke historie. De boerderij heeft een bestemming als groen activiteitencentrum. Het accent ligt op recreatie en educatie. Dit speelt in op een groeiende maatschappelijke behoefte.

Contact

Bel ons
+31 (0)6 15 60 29 94
Bezoek ons
Postweg 2, 3831 SE Leusden
Bereikbaar met OV

Website: Bonte Muizen